Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Seline Zheng

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 8188 3938

Free call
Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.

Ο καθένας έντονος στην απόλαυση του καθαρού αέρα.

  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: Ekeair Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 10M-15M Ιδρύθηκε Έτος: 2018
Εξαγωγή pc: < 10%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή


Κίνα Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το HTech, (στο παρελθόν γνωστό ως Jiaxing Sanyin), που βρίσκεται στη δονούμενη πόλη Tongxiang, επαρχία Zhejiang, είναι μια προσανατολισμένη στην τεχνολογία επιχείρηση που αφιερώνεται στην παροχή των λύσεων καθαρότητας αέρα στον ιατρικό τομέα. Η ειδική ομάδα επαγγελματιών μας έχει αναπτύξει την ιδιαίτερα αποδοτική μονάδα αποστείρωσης αέρα Ekeair για τη χρήση στο Pulmonology, την έκτακτη ανάγκη, ICU, τη μεταμόσχευση, το CT και πολλούς άλλους θαλάμους των νοσοκομείων και των κλινικών πυρετού.

 

Η κινητή μονάδα αποστείρωσης σειράς Ekeair μας MKJ έχει κερδίσει τον πρώτο «δημιουργεί το μπλε» βραβείο. Σε όλα τα σοβαρά αρχικά στάδια, καθώς επίσης και τώρα στην τρέχουσα πάλη ενάντια στην επιδημία covid-19 στην Κίνα η σειρά MKJ έχει αποδειχθεί μια άριστη επιλογή για τη αποστείρωση και τον καθαρισμό αέρα στα κέντρα ελέγχου μόλυνσης των νοσοκομείων μας. Οι μονάδες μας αγοράστηκαν από τα ακόλουθα τοπ εθνικά νοσοκομεία και όλοι εκθέτουν την απώτατη ικανοποίησή τους με το σύστημά μας.

 

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για να είμαστε για την εξυπηρέτηση της χώρας μας, του ιατρικού προσωπικού μας και των ασθενών στα νοσοκομεία μας σε έναν τέτοιο σημαντικό χρόνο.

Ιστορία

2014 | Το περιβάλλον Purification Technology κοβάλτιο Ltd Sanyin Jiaxing καθιερώθηκε

2015 | Η τεχνολογία αποστείρωσης αέρα Ekeair κέρδισε τον πρώτο «δημιουργεί το μπλε» βραβείο στη διεθνή διάσκεψη καθαρού αέρα

2015 | Στην αρχική τελετή «συμμαχίας καινοτομίας και εκβιομηχάνισης τεχνολογίας αναπνοής Nanshan της υγιούς». «Τα προϊόντα όπως αυτό όχι μόνο καθιστούν τον αέρα καθαρό, αλλά και ελέγχουν τη βιολογική μόλυνση. Μπορεί να εφαρμοστεί στις ευαίσθητες περιοχές όπως ICU, το δωμάτιο έγχυσης, η αίθουσα κ.λπ. εξωτερικών ασθενών,» συνεργάτης του κινεζικού Ακαδημία Επιστημών Nanshan Zhong που αναφέρεται.

2016 | Συνεργασμένος με Nanshan Zhong στο νοσοκομείο ο τομέας ελέγχου μόλυνσης, εφάρμοσε μια στρατηγική «του καθαρισμού όλων των βιομηχανιών, νοσοκομείο πρώτα».

2017 | Καθηγητής Dong Wang, νοσοκομείο Changhai του δεύτερου στρατιωτικού ιατρικού πανεπιστημίου κοινού ακαδημαϊκού «του ελέγχου ατμοσφαιρικής ποιότητας για το χωνευτικό κέντρο ενδοσκόπησης» στην κινεζική διάσκεψη Endoscopist. Ο σταθμός αποστείρωσης αέρα Ekeair μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει την ατμοσφαιρική ποιότητα στο κέντρο ενδοσκόπησης ως πειραματικό θέμα.

2018 | Το Jiaxing Heyu Purification Technology κοβάλτιο Ltd καθιερώθηκε, με ένα όραμα «το καθένα έχει το καθαρό αέρα για να αναπνεύσει».

2019 | Στη 4η εθνική ακαδημαϊκή διάσκεψη CICU. Το Ekeair έχει αφιερωθεί στον ιατρικό αέρα καθαρό & τη αποστείρωση, και η πραγματική επίδραση έχει εισαχθεί στους συμμετέχοντες από τον καθηγητή Ronglin Jiang, διευθυντής-εκλέγει της ιατρικής Zhejiang ICU.

2020 | Το Htech έχει ενώσει τη φυλή για τη μάχη covid-19 από το πρώτο στάδιο. Αντιδρασμένος στην πρώτη φορά, βιασύνη στα νοσοκομεία Wuhan και άλλα νοσοκομεία σε 18 πόλεις για να εγκαταστήσει τον αποστειρωτή αέρα κατά τη διάρκεια του σκληρού χρόνου. Σημαντικά παρεχόμενοι ασθενείς και προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης με την υψηλότερη προστασία, που εξασφαλίζει ένα ασφαλές αναπνευστικό περιβάλλον και που αναλαμβάνει την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

2020 | Τον Αύγουστο, Htech που απαριθμούνται επιτυχώς στη «τεχνολογία και το συμπληρωματικό πίνακα καινοτομίας» του κέντρου ανταλλαγής δικαιοσύνης Zhejiang

2020 | Τον Ιούλιο, το προϊόν Ekeair συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο επιλέκτων υποψηφίων επιτυχώς για το 5ο «βραβείο Nanshan» για τα προϊόντα καθαρισμού αέρα στην εγχώρια αγορά.

2020 | Το Δεκέμβριο, Htech έχει πιστοποιηθεί για να λάβει το επιχειρηματικό» πιστοποιητικό «υψηλής τεχνολογίας.

Υπηρεσία

·  Το Htech συμμετέχει στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των ενοτήτων καθαρισμού και αποστείρωσης αέρα και του κινητού εξοπλισμού αποστείρωσης αέρα.

·  Τα φίλτρα αποστειρωτή αέρα Ekeair αποτελεσματικά οι αερομεταφερόμενοι μεταφορείς των βακτηριδίων, των μυκήτων, των ιών, κ.λπ., εμποδίζουν την αλυσίδα μετάδοσης αέρα αερολύματος, και προστατεύουν το εναέριο περιβάλλον του ιατρικών προσωπικού και των ασθενών.

·  Ο εξοπλισμός αποστείρωσης αέρα που παράγεται από Htech χρησιμοποιείται ευρέως στις ευαίσθητες περιοχές διαγνώσεων και θεραπείας όπως το νοσοκομείο ICU, ο θάλαμος αίματος, ο θάλαμος εγκαυμάτων, το κέντρο ενδοσκόπησης, και ο εξωτερικός ασθενής και το τμήμα έκτακτης ανάγκης.

·  Τα προϊόντα έχουν περιλήφθουν βαθειά στη βιομηχανία καθαρισμού και αποστείρωσης αέρα, και έχουν επεκταθεί βαθμιαία στις οικογένειες, τις τράπεζες, τα σχολεία, τους δημόσιους χώρους και άλλους τομείς εκτός από τον ιατρικό τομέα.

Η ομάδα μας

Μήνυμα από τον Πρόεδρο & το CEO

 

HTECH είναι κινεζική βασισμένη στην τεχνολογία επιχείρηση που απολαμβάνει μια υψηλή φήμη και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ειδικευόμαστε στην παροχή των ασφαλών λύσεων καθαρότητας αέρα στον ιατρικό τομέα. Ο άριστος εξοπλισμός μας αποστείρωσης και καθαρισμού αέρα, που αναπτύσσεται και που κατασκευάζεται τοπικά, ευρέως χρησιμοποιείται στα βασικά διαγνωστικά και περιβάλλοντα επεξεργασίας στο νοσοκομείο ICU, τους θαλάμους αίματος και εγκαυμάτων, τα κέντρα ενδοσκόπησης καθώς επίσης και πολλές άλλες περιοχές.

 

Από τις αρχές του 2020 COVID - 19 έχουν αποτελήσει απειλή για τις υγείες και ασφάλειες όλης της ανθρωπότητας. Η επιχείρησή μας αγκαλίασε τη κοινωνική ευθύνη μας να βοηθήσουμε να παλεψει αυτόν τον νέο τύπο της πνευμονίας με τον κινητό σταθμό αποστείρωσης σειράς EKEAIR MKJ. Αυτοί οι κινητοί σταθμοί μειώνουν αποτελεσματικά τα επιβλαβή αερολύματα στον αέρα, με αυτόν τον τρόπο κόβοντας τη μετάδοση του ιού και άλλων επιβλαβών μικροοργανισμών και παρέχοντας συνεπώς έναν υψηλότερου επιπέδου της προστασίας στο ιατρικό προσωπικό στην πρώτη γραμμή καθώς επίσης και τους ασθενείς που πρέπει να φροντίσουν ξέν.

 

Στο μέλλον, θα αφιερωθούμε στην τελειότητα του συστήματός μας καθαρισμού και αποστείρωσης αέρα. Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι σε αυτόν τον στόχο. Η αποστολή μας είναι «η καθεμία αξίζει να αναπνεύσει το καθαρό αέρα».

 

Σας προσκαλούμε για να κοιτάξουμε βιαστικά τον ιστοχώρο μας στον ελεύθερο χρόνο σας. Χαιρετίζουμε οποιαδήποτε σχόλια, ανατροφοδοτούμε, και ερωτήσεις. Συμπερασματικά, εξ ονόματος όλων των διοικητικών συνεργατών καθώς επίσης και των υπαλλήλων μας, θα επιθυμούσα να εκφράσω την ειλικρινή εκτίμησή μου σε σας για την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας!

 

Ειλικρινά,

 

 

Κίνα Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Τηγάνι της Wei

Πρόεδρος & CEO, Jiaxing Htech

 

 

 

Δομή επιχείρησης

 

Κίνα Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Βασικό προσωπικό

Zhiliang αυτός

Η κακία GM & GM εμπορικού κέντρου ΜΑΣ

Αφιερώνεται στο μάρκετινγκ και ειδικευμένος στις πωλήσεις για περισσότερο από 20 έτη.

Να εργαστεί είναι σκληρά η πίστη του.

 

Ήλιος Zhiyao

Ανώτερος μηχανικός

Κύριος της ηλεκτρικής εφαρμοσμένης μηχανικής

Πανεπιστήμιο της Σαγκάη Jiao Tong

Ο κύριος ανώτερος υπάλληλος τεχνολογίας ΜΑΣ

 

Seline Zheng

Ο κύριος Διευθυντής Μάρκετινγκ ΜΑΣ

Σαν σύζυγο του Προέδρου μας ο κ. Wei Pan, έχει εστιάσει

εμπορική στρατηγική της διεθνούς αγοράς.

Είναι πλήρης της αισιοδοξίας, θετικός, γενναίος, και της ευγένειας.

 

 

Η ομάδα μας

Yingying με σας | Οικονομικός διευθυντής                 Weichang Zhu | Περιεκτική GM
Qian Gu | Επόπτης ωρ.                            Michelle μΑ | Εξυπηρέτηση πελατών
Xiao Chen | Διευθυντής μεταπωλήσεων                 Peihua Zhang | Μηχανικός Ε&Α
Gabbie αυτός | Διεθνείς πωλήσεις                  Tracy Zhong | Βοηθός πωλήσεων

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@ekeair.com