Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Seline Zheng

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 8188 3938

Free call

NEONATAL ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ SHUNDE ΤΟΥ ΝΌΤΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΎ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ: Ο ΙΌΣ EPSTEIN-BARR ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΊ ΑΠΌ ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΊΔΙΑ

September 17, 2019

Στις 11 Μαΐου, ο ιστοχώρος Guangdong της επαρχιακής Επιτροπής υγείας απελευθέρωσε τις ειδήσεις της έρευνας και της εξέτασης της neonatal μόλυνσης στο νοσοκομείο Shunde του νότιου ιατρικού πανεπιστημίου και την απομάκρυνση του Προέδρου του νοσοκομείου σχετικού.

 

Μετά από τη μόλυνση, οργάνωση επαρχιών Γκουαγκντόνγκ μια ομάδα συναφούς έρευνας και μια ομάδα εργασίας εμπειρογνωμόνων. Μέσω της επιδημιολογικής έρευνας, της κλινικής περιπτωσιολογικής ανάλυσης, της nosocomial έρευνας μόλυνσης και της ανίχνευσης αιτιολογίας, έχει διαπιστωθεί ότι αυτό είναι ένα nosocomial γεγονός μόλυνσης που προκαλείται από enterovirus (ecovirus 11), 5 παιδιά με τη neonatal πνευμονία και άλλες βασικές ασθένειες πέθαναν, 13 περιπτώσεις της μόλυνσης έχουν θεραπευτεί και έχουν απαλλαχθεί, 1 περίπτωση είναι ακόμα στο νοσοκομείο για την επεξεργασία, και ο όρος είναι σταθερός.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για NEONATAL ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ SHUNDE ΤΟΥ ΝΌΤΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΎ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ: Ο ΙΌΣ EPSTEIN-BARR ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΊ ΑΠΌ ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΊΔΙΑ  0

Echovirus

 

Ο ιός της cEcho είναι ένα είδος ιού RNA, που ανήκει enterovirus Β, enterovirus, micrornaviridae. Ο τύπος 11 ιών epstein-Barr μόλυνση συσχετίζεται κυρίως με τη μόλυνση αναπνευστικών οδών. Οι κλινικές εκδηλώσεις της είναι πυρετός, κόπωση, κούραση, αναφυλαξία, κ.λπ. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς είναι κυρίως ήπιοι, και μπορούν αυτοθεραπευόμενος μερικοί ασθενείς μπορούν να αναπτύξουν σε αυστηρό λόγω δικοί τους άλλες ασθένειες ή τη χαμηλή άνοση λειτουργία.

 

Ο ιός Epstein Barr διαβιβάζεται κυρίως μέσω της περιττωματικής στοματικής οδού και επίσης μέσω των σταγονίδιων. Είναι ιδιαίτερα μολυσματικό και μπορεί να μολύνει σχεδόν όλα τα κύτταρα στο σώμα.


Αυτό το γεγονός είναι ξυπνήστε καλεί. Η καθαρότητα αέρα είναι πολύ σημαντική για τα νεογνά, ειδικά σε NICU. Η αντίστασή τους είναι φτωχή, ακόμη και τα συνηθισμένοι βακτηρίδια και οι ιοί μπορούν να είναι απειλητικοί για τη ζωή εάν είναι μολυσμένοι.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για NEONATAL ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ SHUNDE ΤΟΥ ΝΌΤΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΎ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ: Ο ΙΌΣ EPSTEIN-BARR ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΊ ΑΠΌ ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΊΔΙΑ  1

 

Ο κινητός σταθμός αποστείρωσης αέρα EKEAIR μπορεί να επιτύχει τη διήθηση 100% των μορίων τόσο μικρών όσο 0.3um. Ο ιός της cEcho πρέπει να συνδεθεί με τα μόρια για τη μετάδοση. Το Yuke μπορεί αποτελεσματικά να φιλτραρίσει και να αδρανοποιήσει τον ιό για να προστατεύσει την υγεία των νεογνών και του ιατρικού προσωπικού.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@ekeair.com