Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Seline Zheng

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 8188 3938

Free call

Η τεχνολογία Heyu άνοιξε το πρώτο κατάστημα εμπειρίας της στη Σαγκάη στις 7 Αυγούστου

August 20, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η τεχνολογία Heyu άνοιξε το πρώτο κατάστημα εμπειρίας της στη Σαγκάη στις 7 Αυγούστου

Στις 7 Αυγούστου 2020, η τεχνολογία Heyu κράτησε τη τελετή έναρξης του πρώτου σε μη απευθείας σύνδεση καταστήματος εμπειρίας της χώρας στο 2$ο δρόμο No.118 Ruijin, Σαγκάη. Ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης, του κ. Wei Pan, και του αναπληρωτή γενικού διευθυντή, ο κ. Zhiliang He, παρευρέθηκε στην τελετή και άνοιξε από κοινού το κατάστημα εμπειρίας.

 

Δεδομένου ότι μια τεχνολογική καινοτομία επιχειρηματικής ενσωμάτωσης και έξυπνες υπηρεσίες, τεχνολογία Heyu έχουν πάρει πάντα «η καθεμία αναπνέει το καθαρό αέρα» ως εταιρική αποστολή της, είναι δεσμευμένη στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος καθαρού αέρα, και συνεργάζεται με πολλά τοπ τρία νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα. Ο αποστειρωτής αέρα Ekeair έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στους βασικούς ιατρικούς τομείς όπως το νοσοκομείο ICU, ο θάλαμος αίματος, ο θάλαμος εγκαυμάτων, το neonatal δωμάτιο, κ.λπ., και απολαμβάνει μια υψηλή φήμη στον τομέα της ιατρικής απολύμανσης αέρα.

 

Το άνοιγμα του πρώτου σε μη απευθείας σύνδεση καταστήματος εμπειρίας χαρακτηρίζει αυτή τη φορά το επίσημο άνοιγμα στο τέλος Γ του αποστειρωτή αέρα Ekeair για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ευαίσθητων ανθρώπων. Την ημέρα έναρξης, τα προϊόντα νέας γενιάς Ekeair δημόσια η άποψη για πρώτη φορά. Το κατάστημα εμπειρίας έχει μια ειδική περιοχή επίδειξης προϊόντων και μια περιοχή εμπειρίας πελατών, όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν το καθαρό περιβάλλον που δημιουργείται από Ekeair τον εξοπλισμό στην περιοχή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@ekeair.com